3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Multi ani traiasca ….

La multi ani tuturor celor care au nume de flori ! In primul rand mama si bunica. Apoi o dedicatie speciala pentru Crina 😀 . Si evident nu pot sa uit de Fleure !

Ahhhhhhhhhh … florile. Sunt asa de frumoase si ne aduc zambetul pe buze chiar cand suntem la pamant. (fraza a la Zee 😛 ) Cand ma gandesc la flori primul lucru care imi vine in minte este buchetul de 1/8 martie sau serbare. Stiti despre ce vorbesc … profesoare care de’abia se mai vad de sub mormanul de flori.

Avem si zile de nastere, prietene 😀 , mamele prietenelor, secretare/alte oficialitati feminine de “imbunat”. Si sa nu uit de inmormantari, nunti, botezuri si alte paranghelii de gen. Practic florile ne insotesc pe tot parcursul vietii.

Ca sa indulcesc discursul adaaaaaaaaaaaaaaaaaanc de pana acum va spun voua, celor cu nume de flori ca astept sa faceti cinste ! Si un pic pe langa subiect … Spider m-a cam facut azi la bila 8 (5-3) si m-a pulverizat la bila 9 (10-4). In consecinta il felicit si ii fac reclama firmei la care lucreaza aici. Creditul.ro

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags:

3 comments

  • În primul rând, Crina e tot aia de la mine? 🙂
    Apoi, înmormântările de ce intră la categoria paranghelii?

  • ironic sau nu…am vrut si eu azi sa urez “La Multi Ani!” unei verisoare…fiind prea mica (are 3 luni) i-am sunat parintii pt a-i felicita…..mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca ei uitasera ca au un sarbatorit in familie… 😛

  • Si eu am sunat pe cineva pentru o favoare … uitand ca e ziua respectivei persoane 🙁 Dar ma iarta … sunt sigur 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.