3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ziua mea in multimedia

Fiind o zi frumoasa am decis sa merg sa vizitez Casa Poporului. La capatul Bulevardului Dacia inspre Piata Romana o duba de jandarmi a incercat sa ocoleasca coloana imensa de masini aflate la telefon lund-o pe contrasens. Un nenea cu Solenza care facea dreapta si venea tare nu a a avut cum sa fereasca duba. Din pacate fiind la doar 2-3 metri nu mi-a mai trecut prin cap sa fac si poza.

Al doilea moment pentru care nu am poze s-a petrecut in fata sediului SRI. Andrei vroia sa fac poza … io i-am zis ca astia sunt super stricti la chestii d’astea : FARA POZE ! El tocmai apasa butonu’ sa faca poza si imi zicea “ce mah doar nu ma trezesc cu gaura de glont in piept ?” cand a iesit din cladire un nene in uniforma care l-a rugat politicos sa stearga poza. Si a stat langa Andrei pana a sters-o … Apropo, tot continutu’ multimedia e realizat de Andrei. Mersi de ajutor !

Restu’ … am poze 😀

Casa Poporului

La Academia Romana … am avut de tinut o prelegere aici …

In caz ca nu se observa/vede … pe placuta scrie ministerul lucrarilor publice si locuintelor … ironic … si fff trist

Aici si-au lasat prietenii cu care am fost masinile …

Eu am fost cu Ferrariul … ca e soare si frumos afara.

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

4 comments

  • sa-l stapanesti sanatos…am observat ca este nou 🙂 😉 😛

  • Vedeti a 3 a poza?? Este exemplul clasic de aparentele inseala.. “Tipul” a sarit la gatul nostru( da..am fost si eu cu ei :P) sa ne atace pe motiv ca-i “violam intimitatea”….de fapt..era un agent SRI sub acoperire..si ce mai acoperire!! Ce-a urmat a fost demn de un scenariu “James Bond”: dupa un moment de ezitare a unuia dintre “cavaleri”( probabil de la prea putin somn).. ne-am sincronizat si …am urcat repede repede in Ferrari-ile parcate mai incolo 😀 .

    THE END 🙂

  • Păi şi eu unde sunt? N-am reprezentat şi eu o bucată din minunata zi?

  • Opaaa .. da’ nu am multimedia cu tine 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.