3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Iar se scapa Bush?

Toata lumea il stie, multi dupa nefericita (in cazul lui) exprimare “the most powerful man in the world”, pt ca a ajuns presedinte al celei mai puternice natiuni din lume, America (discutabil). Parerea mea e ca, in realitate, referirile la el ar trebui sa includa cuvantul “governor”, aia fiind ultima functie ocupata de el in mod legal.

Asadar, despre governor Bush lumea stie ca microfoanele nu-l intimideaza mai deloc, el comportandu-se pe alocuri mai natural decat trebuie in fata lor. Gafele lui sunt legendare si prea multe sa le insir pe toate aici. O sa mentionez doar cateva, ceva mai putin cunoscute :

-la summit-ul din St. Petersburg din 2006, microfoanele ghinioniste l-au surprins pe Bush adresandu-i-se lui Tony Blair : “Yo, Blair. How’re you doin’?”

-in acelasi context, el a comentat asupra pacii in Orientul Mijlociu : “The thing is that what they need to do is get Syria to get Hezbollah to stop doing this shit and it’s over.”

-la intalnirea sa cu regina Marii Britanii din mai 2007, a fost oarecum confuz cu privire la varsta acesteia : “The American people are proud to welcome Your Majesty back to the United States, a nation you’ve come to know very well … You helped our nation celebrate its bicentennial in 17 — in 1976.” …cat p-aci sa-i adauge 200 de ani la varsta oricum respectabila pe care o are 🙂 .

Pt multe altele de gen, cautati “Bush mess-ups” pe Youtube si bucurati-va…
O alta “scapare”, desi nu atat de evidenta, a avut loc recent, la vizita papala in S.U.A., prilej cu care Papa Benedict si-a sarbatorit si a 81-a zi de nastere. Desi nu atat de popular ca predecesorul sau, si asta a reusit sa stranga gramezi de oameni care sa se inghesuie intr-o piata publica, convinsi ca niciodata nu vor ajunge mai aproape de Dumnezeu decat cu ocazia asta…Petrecerea a fost minunata, cu papamobilul blindat parcat langa scena, cu limuzine (probabil Ford) pe langa el, cu baloane albe si galbene (in culorile Vaticanului), cu multi invitati cantand “Happy Birthday!” si cu multa multa paza pt ocazionalii nemultumiti care tind sa se grupeze si sa scandeze la adresa a ceva…neimportant oricum.

Dupa ce toata lumea si-a exprimat adanca admiratie pt cealalta parte si convingerea ca vor colabora cu rezultate magnifice pe viitor, lasand oarecum nederanjati in sufragerie elefanti precum razboiul din Irak, pedeapsa cu moartea sau scandalul sexualo-catolic, undeva printre urari de bine si cantece de la multi ani, s-a strecurat si asta :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i2bgmBqYDgA&hl=en] – videoclip şters !

Awesome remark, governor Bush! 😀 … si se vede ca ai ceva experienta in a te purta cu batranii … aproape ca si cu copiii…
Pt o acoperire ceva mai adecvata a subiectului oficial, incercati aici.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

3 comments

  • Nenea “Tufis” ne da intotdeauna motive de ras cu gura pana la urechi, dar la ce te poti astepta de la un vacar de Texas? 😀 Ca vorba ta, din guvernator s-a trezit presedinte prin mila Domnului (pardon, a lu’ frati-su 😀 ), dar macar de nu ar mai incerca sa fie atat de spontan! Mai bine s-ar tine de litera speech-urilor (aviz si don’soarelor care au parte de “succesuri” pe scena politica mioritica 😉 )

  • Macar de ar fi doar gafe izvorate din neatentie, dar cand ma gandesc ca pengtru el Austria si Australia sunt cam tot acelasi lucru… 😀

  • truly awesome remarks, ladies! 😀 … spre deosebire de-a vacarului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.