3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Costel the Great (2)

In tineretile blogului am vorbit odata despre Costel si a lui “tasnire” in peisajul oricum suprapopulat al starurilor mondiale. Si tin minte ca-mi parea bine pt el si pt succesul lui, recomandandu-i in acelasi timp sa nu acorde Romaniei prea mult credit pt reusita lui, pt ca de-aia e reusita LUI, nu a noastra, nu a mea sau a ta, oricat noi am vrea (si-asa ma lansez si eu in poezie 😀 ).

Sa vedem prin ce patanii a mai trecut, asadar, Costelul, intruchiparea visului oricarui zidar amator din Romania. A semnat contractul ala cu Sony, in urma caruia s-a umplut de bani, dar care-l si obliga sa “scoata” 3 albume, parca. Are concerte programate prin toate partile, unde canta spre minunarea marelui public, lucreaza la albume si aparent s-a apucat sa invete carte, ca tot activeaza in domeniu si vrea sa ii calce pe urme lui Pavarotti. Cica pt asta repeta sau exerseaza eroic cu laringele proprietate personala timp de 18 ore pe zi.

Si sunt convins ca exagerarile nu sunt foarte mari si adevarul nu e foarte departe, pt ca inca se cunoaste din interviuri ca omul a ramas simplu, prevazator, un pic neincrezator in norocul care i-a suras si hotarat sa nu calce-n strachini la probabil singura sansa pe care i-a dat-o viata asta catre maretie. Ceea ce e demn de admiratie, pt ca m-as fi putut astepta usor din partea unui conational in situatia data sa se comporte asemanator unei vaci lihnite scapate in trifoi (sau islaz sau zavoi, dupa preferinte). Costel insa mai gandeste in vechile tipare ale sale (cel putin pt moment). Biletele la teatru sau opera tot 70 si 100 de euro costa, indiferent ca te plateste firma de constructii sau Sony, si vorba aia, nu stii niciodata cand ai nevoie de aia 50 de euro nenorociti pe care i-ai dat sa-i vezi pe “George Mihăiţă şi pe domnul Mălăele”, asa ca mai bine sa fii sigur…

In caz ca nea Costelu’ mai “comite” vreuna, contati pe mine sa va anunt, ca tot a facut subiectul a 2 din posturile mele pana acum. Eu contez pe el sa ramana la fel si sa ma surprinda placut prin simplitatea care nu ne-ar strica si noua in doze mai mari. Articolul care a cauzat acest articol 🙂 e aici, pt cei dornici de mai mult.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

  • Chiar ma intrebam ce mai face Costel, sigur ca nu suficient de mult incat sa pun mana sa caut 😀 dar tu ai sarit in ajutor. Mersi.

    Sa speram ca-si va mentine latura umana si ca nu i se va urca celebritatea la cap, desi nu are prea multe exemple demne de urmat in acest sens, nici macar marele Pavarotti. (dar sa-i lasam pe morti sa se odihneasca in pace:) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.