3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

La munte!

Buna seara si bine v-am regasit!

Dupa o lipsa acuta de inspiratie si o lipsa totala de posturi incerc o revenire in forta!
Asadar sa incepem sa vorbim despre lucruri adevarate, care se intampla in Romania!

In weekendul aceasta am fost la Sinaia la aniversare a 21 de ani de cand s-a nascut marele poet si om de cultura al Romaniei, Andrei Maracineanu. Nu, nu este vorba de mine:) Este vorba de varul meu, sau ce ruda imi este el mie:D Ca planuiesc sa il dezmostenesc:D

A fost un weekend de vis. Nu. A fost un weekend dragutz cu ceva wiskey si mult somn:) Si cu un niste zambete pierdute la incercarea celor prezenti de a juca Boltz (sau Bahza) sau cum spunea unul din participanti “Pas”. Voiam sa povestesc despre cat de frumos si de plin de viata este orasul Sinaia. Nu. Deci.. sambata seara la ora 11 intr-un oras turistic de munte, nu poti sa te duci la un restaurant pentru ca dupa ora 11 nu mai serveste nimeni:) O gramada de localuri deschise si anume: 3 discoteci si un magazin alimentar:) Mare ne-a fost mirarea cand am vazut ca magazinul alimentar este deschis:) La un moment dat m-am gandit chiar sa ma duc la disco sa cumpar un kg de lamai ca sa imi fac o limonada:)

Oare turistii din Sinaia nu mai mananca nimic dupa ora 11 seara? sau sunt toti niste obositi care la ora aia dorm?

Una peste alta ma duc sa mananc inainte sa se faca 10, ca la noi la Baicoi, in special la mine in casa dupa ora 10 nu se mai serveste masa:)) Va pup si sper sa vin cu articole din ce in ce mai bune.

P.S. Nu mancati in Sinaia! Sinaia sucks! Baicoi RuL3z! (N-au Mac si nici KFC )

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.