3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

In pom … la propriu !

Azi oscilam intre a scrie despre 3 caini, piata media din Baicoi sau sapca mea Head 😀 Am lasat aceste subiecte pentru zilele ce vor veni pentru ca acum vro 2 ore si un pic inspiratia m-a lovit brusc. Eu eram in masina proprietate personala la volan si inspiratia a luat forma unui pom.

Eram in padure la o plimbare cu scop de luare de gura de aer. Am deschis geamul de tot (=aer conditionat la Dacie) si am incercat sa ocolesc o baltoaca imensa de pe drumeag luand-o printe 2 pomi. La dus mi-a iesit. La intors am fost cu “aerul conditionat” pe partea cu lastari, crengute si alte dracii. Unele din ele mi-au intrat pe geam si se indreptau cu tendinte CSI spre ochii mei. Reflexul a fost sa iau un pic dreapta. => pom.

Nu va faceti griji, eram cu viteza I si pomu’ subtirel. Si mi-am adus aminte de celelalte incidente pe care le-am avut. Un maxi-taxi depasit in graba, care mi-a lasat o zgarietura de 30-40 de centimetri pe aripa. Un mos pe bicicleta care circula pe contrasens pe un drum acoperit cu gheata, unde frana mea a dus masina taras pana la vro 10 centimetri de el. Si o coliziune minora petrecuta intr-o parcare. Pe atunci aveam inca lamaia in geam si nenea cu Solenza a vazut si mi-a cerut 500.000 lei ca sa dea uitarii incidentu’. Solenza avea o zgarietura abia perceptibila pe bara de plastic. Dar banuiesc ca lamaile sunt mereu luate de fraiere.

Deci conduceti cu grija ! Si centura de siguranta salveaza vieti !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.