3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Asta e pentru tine !

Povestea noastra a inceput acum vro’ 7 ani. Eram la o tura de cumparaturi prin Metro cu mama + sora. Si evident cat ele erau la partea cu haine si accesorii eu m-am indreptat spre raionul de articole sportive. Pe vremea aia pusesem ochii pe o racheta Head® si evident vroiam sa o mai admir.

Dar in drumul meu am fost intersectat de un cos de cumparaturi manuit destul de neglijent. Avand o viteza excesiva si neadaptata la carosabilul umed, ca sa nu mai spun de gabaritul depasit, reprezenta un cos aducator de vanatai sigure. Am reusit in ultimul moment sa ma feresc, cu un reflex demn de Pisica Lobby (nu la meciu’ cu Pandurii)

Si atunci l-am vazut. Frumos si incapator. Cu un nume care inspira incredere. White Wolf. Un ghiozdan super tare. Aveam deja unul asa ca am dus munca serioasa de convingere … mai ales ca era destul de scump. Dar pana la urma l-am luat. Si de atunci suntem de nedespartit.

Zilnic la scoala timp de trei ani de zile. Saptamanal la facultate de 4 ani de zile. 3 luni in Grecia, unde am vazut impreuna numeroase lucruri frumoase. Banchet la munte, admitere la ASE, excursii facute de mine si mai recent de surioara. ‘n’ ocazii in care am depasit capacitatea maxima de incarcare.

Pentru ca ai fost alaturi de mine si o sa fii si pe mai departe iti multumesc si maxim respect !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

9 comments

 • Tot respectul!! =)) Pentru da’ White Wolf care a trecut prin cate si mai cate…. si inca mai traieste 😀

 • Fir-ar, de ce n-ai pus o poza, ca m-ai facut tare curioasa sa vad la fata un ghiozdan atat de longeviv. Ale mele nu au depasit 1 an (maxim) 😀

 • daca in rucsace ne duelam, imi pun swiss gear-ul meu la schimb de crosee cu orice white wolf, columbia, the north face sau ce mai vreti voi…and…there will be blood !(backpack blood, that is)

 • White Wolf al meu bate orice !!! Fara nici un efort deosebit … e un fel de Floyd “Money” Mayweather 😀

 • mda…cu arbitirii pe de la Hoya si cu un scaun, un box si 2-3 tipi din gasca lui pe Big Show (daca esti la curent cu …aventurile lui)

 • La de la Hoya sa zicem … a boxat ca un fel de autobaza Sorin Cartu 😀 La wrestling nu vb ca e facatorie mare.

 • pai a fost comercial 110%, cum e tot show-ul ala, deci asta ne lasa la meciul cu de la Hoya, unde citez “a boxat ca un fel de autobaza Sorin Cartu “. poate ai ales o imagine gresita pt white wolf-ul tau?… 🙂

  uite, de exemplu swiss gear ar fi ca Bute 😀

 • deci…jos palaria!!!

 • Ghiozdan Michelin! Aceeasi varsta, aceleasi succese!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.