3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Departamentul Retele din ASE !!!

Asta e adresa ce va trebuie … Departament Retele ASE

Eu le-am scris deja ! Nu se mai poate ! Scrieti toti … poate se rezolva ceva. Daca nu macar scandal sa facem !

“Dupa ce ca avem limitari la iesirea in exterior mai aveti neobrazarea sa ne lasati si fara net ! Nu ca e ceva de capu’ lui cand merge ! Adica sa imi pice din 5 in 5 minute … e o placere ! De hub-uri nu mai zic !! Bai da’ al naibii de greu e sa ai net non-stop la viteza submediocra.

Retea educationala ai ? Pai cred si io ca e … ne invatati cum sa ne dezvoltam abilitatile de comunicare … ca tre sa vb cu politehnisti sau alte natii ca sa ne luam un amarat de .pdf pe care porma tre’ sa ne ducem sa-l luam !!! Fizic !

Nu se mai poate asa ! E o lipsa de respect totala ! Astept solutionarea URGENTA a problemelor !!!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

5 comments

  • Asa..sunt de acord cu tot ce zici…doar ca ai uitat sa mentionezi de la cine ai aflat tu adresa aia utila 😉

  • Platiti pentru net?

  • Nu..dar nu asta e ideea 😛 Macar sa ne ofere servicii de calitate daca tot e sa faca ceva 😀

  • Ei, sefu’…asculta aici specialista in Departamentul Retele din ASE!!! Toti aia (si repet aia, ca alea nu exista!) sunt niste boi, niste mitocani, niste misogini si iar niste boi…uf, hai ca ma enervez si nu-mi sta in fire… Ei, pe cativa dintre dobitocii cu pricina am avut “placerea” sa-i cunosc personal la sesiunea de comunicari in anul intai la informatica. Si nu ca m-ar fi impresionat vreunul cu prestatia de talambi si alte cele, dar au mai avut si tupeul sa faca misto de mine…adica ei, niste amarati, care nu intelegeau o boaba din aplicatia in Flash, dar se dadeau de-a rostogolul prin fata mea cum ca ce caut eu, fata, la sesiunea de comunicari la info… Lua-i-ar… Gata, nu mai zic. M-am ofuscat iar rau de tot! Las’ ca poate le mai dedic un post (stiti, eu le-am mai dedicat unul, dar se pare ca tantalaii aia nu prea au binevoit sa citeasca 🙁 )

  • Asa oameni buni luati atitudine k m-am saturat de tampiti de la retele cu netul lor cu tot. si totusi knd pica nu pica din 5 in 5. Pica cu orele. De i-as prinde p-aia de la retele le-as baga ktun cap in gura la fiecare sa invete cum se administreaza o retea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.