3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

ANUL 2012 – Profetia este reala sau falsa? – partea a III-a

Scuze pentru intarziere…Asadar:

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru ‘Discovery’ TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera permanent transformari radicale, iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, ‘nici istoria nu poate fi considerata o observatie continua’. Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.
2012 pe Terra

Am mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica va schimba in mod radical viata pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap celor de la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba ‘bataia inimii’. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, ‘rezonanta Schumann’ a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

7 comments

 • 23:59 ora Romaniei ! Nu 00:59 !!!

 • pff… 2012… Prea multe speculatii si prea multe prostii spuse 🙂
  Unii declara ca va fii sfarsitul lumii, unii declara ca va incepe o noua era, unii declara ca omul va afla ceva de il va face sa evolueze intr-o fiinta creata complet din energie.
  Masonii spun ca undeva la sfarsitul lui 2012, oamenii vor afla adevarul despre cum s-a intamplat defapt crearea universului si a omului si ca atunci vom vedea defapt ce se afla in jurul nostru (nothing is really what it seems).
  Unii ocultisti spun ca atunci va porni un razboi intre planuri in care se va decide soarta omului.
  Adevarul este ca ceva se va intampla cu siguranta. Majoritatea clarvazatorilor care isi cunosc meseria (nu tiganca de la colt, multumesc) nu reusesc sa vada peste 2012.. de ce? poate ca nu le este permis…..
  Ma rog, am multe informatii despre 2012 si in legatura cu evenimentele ce vor avea loc atunci dar acum nu prea am nici timp nici chef sa mai scriu :). Poate data viitoare

 • hylander1986

  Ok…exista si partea a 4-a…poate atunci imi mai oferi cateva informatii legate de ceea ce mai stii despre 2012 ca sunt curios.

 • daca pot… why not:)

 • Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, ‘rezonanta Schumann’ a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz,:::::>>Sa fim serosi, cine a masurat valoarea Schumann acum 100 de ani, acum 200, acum 1000 de ani ca sa poata sa spuna: Fratilor s-a modificat rezonanta dupa milenii de masuratori acum e diferita, poate asa se schimba rezonanta asta periodic.

 • Frecventele Schumann variază functie de următorii factori:
  – intensitatea si configuratia campului magnetic al Pământului
  – compozitia si proprietătile atmosferei
  – proprietătile ionosferei
  Indiferent cum variază acest spectru de frecvente, 7,83 Hz este frecventa fundamentală, deci are ponderea cea mai mare. Cea de-a doua armonică are valoarea maximă undeva în jurul a 15 Hz (+/- 0,5 Hz), armonicele a treia, a patra si a cincea se situează undeva în jurul valorilor 20, 26 si 33 Hz iar intensitătile acestora sunt variabile în functie de factorii susmentionati. Armonicele a sasea si a saptea a căror intensitate este suficientă pentru a fi luate în considerare sunt 39 si 45 Hz. Rezonanta Schumann a putut fi calculatã matematic la 7,83 Hz, conform formulei f= c/pi*D unde c este viteza luminii iar D diametrul pãmântului.
  Asa ca,daca cineva poate sustine ca rezonanta in acest moment este de 12 Hz si nu de 7.83 Hz,atunci sa ne comunice care componenta s-a schimbat atat de dramatic(crestere cu 53.2567% !!!) ? Sa nu uitam ca avem doua constante: c(vit.luminii in vid) si D (diametrul pamantului).

 • daca este asa , o sa am 13 ani !!!!!!!!!!!!!!!!! HHHHHEEEEEEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! voi cei care ati filmat despre sfarsitul lumii in 2012,, raspunde-ti daca este adevarat ori daca nu va dau in judecata. deja mi-ati bagat spaima in mine!
  Nu este adevarat,nu????????
  oa,oaaaaa,oooooooooooooaaa!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.