3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Olimpiadele Comunicarii – preselectia mea

M-am trezit pe la 8 asa si afara ploua. Nu aveam umbrela, noroc de sapca mea Head … e ea de iarna dar merge. Ca sa nu fac roman aici continuam din momentul in care am ajuns la Piata Presei. Evident echipa mea intarzia un picut 😀 asa ca am plecat in recunoastere. M-am invartit pe acolo pana am gasit minunata sageata desenata pe o coala A4, coala lipita pe un gard. Bine, trebuie sa recunosc ca “Olimpiadele Comunicarii” era scris la calculator nu de mana, ceea ce este un plus.

Dupa aceasta operatiune care s-a desfasurat prin folosirea mijloacelor specifice (ca sa raman in ton cu tema de preselectie 😉 ) a venit si echipa mea. Bineinteles ca avand un membru cu piciorul rupt am iesit clar in evidenta. La inregistrare prima gluma “va dati loviti ca sa luati puncte in plus”

Am ajuns in sala de asteptare unde am asteptat … evident ca am intrat cu aproximativ 35 de minute mai tarziu decat ora stabilita. Prin sala se tot plimbau cateva domnisoare care ne tot intrebau cum se numeste echipa noastra. Dupa 5-6 incercari au si retinut numele. Gluma 2 “Cum se numeste echipa voastra ? Stiu ca e ceva cu R parca … Raspuns din echipa: Retardatii =))” De fapt incepe cu “C”.

Aceste domnisoare ne incurajeaza … juriul e de treaba, ne asculta, a citit rezolvarea temei etc. Adica face exact ce te-ai astepta de la un juriu. Fiind foarte de treaba probabil cele 2-3 domnisoare care au iesit in lacrimi plangeau de fericire. Am inceput sa asteptam la usa aia mare. Acolo tanti cu desfasuratoru’ face gluma 3 “Sa stiti ca primiti 10 secunde in plus la prezentare. Asta ca sa ajunga si colegu cu picioru rupt pana acolo.”

Domnisoara cealalta de la usa ma vede mai emotionat si imi spune sa fiu relaxat. Eu eram mort de somn. Si o rog sa ma tina de manuta daca ies in lacrimi din sala. Ea ma asigura ca asa va face. Si a venit si randul nostru.

Intram si juriul face gluma 4 “bai da’ tu ce ai patit ? Te-a batut vrun gabor ?” Gluma 5 “Nu … am avut diferente creatoare cu colegii” Ma prezint si spun ca “eu sunt mijlocasul defensiv al echipei, am oprit ideile de Liga I dar am fost depasit de cele de Champions League.” Un membru al juriului intreaba daca sunt un fel de Radoi. Eu raspund ca mai degraba un Saceanu, ca eu tin cu “U” Craiova. Doi din juriu tin si ei cu oltenii 😀 Nu cred ca sunt chiar ultras dupa notele primite 😉

Prezentam tema, juriul este chiar profesionist. Concluzia “daca nu o pipaiti pe Pamela Anderson nici in vis atunci cand ?” Ies din sala, ma fac ca sunt in lacrimi. Tanti de la usa ma ia de manuta si iesim in sala de asteptare. Echipa care urma ma vede si dintr-o stare de veselie se intuneca brusc la fata. Ma intreaba cu ingrijorare maxima ce mi-au facut aia de sunt asa. Eu izbucnesc in ras si ii asigur ca e in regula.

Cam asta a fost preselectia mea. Mai mult despre concurs aici. Olimpiadele Comunicarii

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.