3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Comentariu de meci

Buna seara stimati privitori, iubitori ai fenomenului fotbalistic. Sunt Mircea M. Ionescu si azi avem pe dealul Feleacului un colocviu studentesc, intre doua frumoase garnituri de studenti. Sepcile rosii, studentii din Cluj au o traditie indelungata in fotbalul romanesc. imi aduc aminte si acum un meci din 3 aprilie 1954 cand Ormoszi a dat gol cu interiorul piciorului drept la poarta din stanga pe stadionul celebru pe atunci pentru garduletul sau din fier forjat.

Studentii craioveni vin aici sa dea examenul de maturitate in fata unei echipe care este cu streangul la gat. Dar oltenii sunt renumiti pentru tehnicitatea lor. imi aduc aminte de frumoasa echipa Craiova Maxima si meciurile superbe de pe Centralul din Banie.

Ce meci o sa avem astazi, luand in considerare si faptul ca pe 3 aprilie 1900 toamna sepcile rosii au invins cu 2-1 intr-un meci memorabil.  Cum spunea si fosta mare glorie a oltenilor Sorin Cartu, fost component al Craiovei Maxima, oltenii nu se vor lasa usor. Asta s-a confirmat si in meciul din 1956 cand au invins cu 4-2.

intre timp doamnelor si domnilor extraordinarul meci s-a incheiat. Ce repede trece timpul. Scorul a fost 0-0. Suturi pe poarta 0. Suturi spre poarta 3, dintre care 2 respingeri gresite ale fundasilor. Urmariti-ma si saptamana viitoare la un derby de traditie Gloria Buzau – Farul Constanta. Pe curand !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

  • Ironie esuata a unui frustat, se vede, in fata unui super-comentator! Dar, asa-i la noi, nu doar in tenis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.