3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Comedy re-run

In primul rand, vreau sa-mi cer scuze pt lipsa de la apel de aseara. Motive au fost, dar n-are nici un rost sa vi le insir acum, mai ales cum sunt sigur ca se vor auzi/vedea cuvintele “cine se scuza, se acuza” in commenturi 🙂 . Daca preferati, cum blogul este despre tot si nimic (asa scrie mai sus), puteti sa spuneti c-am vorbit despre tot prin nimic… 😀

Anyway, sa-ncepem lejer in seara asta, ca pt o saptamana noua…un pic de amuzament stand-up style. Mai concret Hedberg style, pt ca dupa cum veti vedea, tipul asta are in mod evident un stil aparte. Comedia lui nu e conceputa ca a celorlalti, din cateva parti sau subiecte asupra carora se arunca vitejeste cu parerile proprii. Nu, Mitch Hedberg foloseste replici FOARTE scurte, fara legatura intre ele, insirate cat sa-si faca show-ul. Partea buna e ca nu-i trebuie o idee de baza pt show, o fundatie cum au majoritatea celorlalti. Partea proasta e ca-i trebuie o gramada de punch-line-uri din astea.

In orice caz, tipul are un stil aparte, un look aparte, si-o buna parte a ceea ce foloseste e amuzant si merita. Check it out!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_bESBs3Lg7M&hl=en] – cont suspendat !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.