3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Vrea cineva pizza?

E buna…cu branza si ketchup…yummy…!

Alta zi…alt post. De data asta despre pizza; Domino’s, ca sa fiu mai exact. De fapt, pt cei familiarizati, imaginea spune totul, de la sigla faimoasei companii (o piesa de domino) pana la la fel de faimoasa lor “punch-line”. E promisiunea unei pizza de buna calitate, care abia asteapta parca sa fie ingurgitata lacom de tine sau impreuna cu cativa prieteni.

Si n-as putea fi mai fericit dac-ar fi asa, numai ca poza de mai sus e de fapt o pictura de pe exteriorul usii indestructibile a unui buncar subteran din South Dakota, former home pt 10 MinuteMan II. Si din pacate nici asta nu e versiunea imbunatatita a baiatului pe scuter care face livrarea, botezat asa in mod crud de parintii care probabil ii pregatisera “cariera” asta de pe vremea embrionatului. Nu, e doar un tip de racheta balistica intercontinentala, in general armata cu focos nuclear.

…Parca are un cu totul alt sens acuma, nu? Tot o promisiune a calitatii, dar un alt fel de calitate…una care condamna la moarte, la o viata marcata sau la tragedie, la haos si deznadejde. Si totul sub o masca red, white and blue care-si permite sa zambeasca distinct in coltul gurii (ca tot e summit-ul asta pe terminate…). Curiozitatea mea morbida e daca si japonezii sau , mai actual, vietnamezii, kosovarii, afganii sau irakienii au putut simti aceeasi ironie. Cel mai probabil ca parerile mele “strica” maretia pozei, asa ca incetez aici…

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.