3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Triburile.ro

triburile.ro sau tribalwars.net daca preferati varianta in limba engleza este un joc pentru care va trebuie un browser si ceva timp. Ca la orice joc daca vreti sa deveniti buni creste si numarul de ore alocate. Dar nu o sa va vorbesc despre joc, ci despre oamenii care il joaca.

E ciudat cum incepi sa interactionezi cu niste persoane necunoscute referitor la chestiuni d’ale jocului si dintr-o data te trezesti ca ii ai in agenda de la telefon, in lista de messenger si mai iesi din cand in cand cu ei in oras la un suc.

De la elevi de liceu ocupati cu bacu’ la studenti cu mult timp liber :D; avem si militari si directori de vanzari si persoane care elaboreaza strategii de tot felu’, secretare, minori si majori, burlaci si casatoriti de ani buni, parinti si unchi.

Dar ce are tribul meu si imi place ? Respectul fata de ceilalti membri aratat de fiecare coleg, spiritul de echipa atat in atac cat si in aparare (mai mult in atac suntem  😀 ), rezolvarea rapida si corecta a diferendelor,  comunicare, unitate si distractie ca deh – nu merge doar cu munca.

Acestea fiind spuse va prezint cam 1 treime din tribul Akkad de pe lumea 3, varianta romaneasca a jocului. Poate la continuarea filmului realizat de Shielded “Spielberg” JR. o  sa ii vedeti pe toti.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YrGbIZFIEfk&hl=en] – videoclip şters !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

8 comments

 • hmmmm….ce ciudat sa dau de voi astia din L3T si aici, apropo in aceasta seara Zangaboy de la voi a fost atacat de pe niste sate de-ale mele, dar nu a patit nimic, oricum sa ii transmiti ca imi pare sincer rau, mai ales acuma ca am gasit un alt “tributar” implicat ….oricum sa cresti mare…dar de ce ati rupt alianta cu L13G????

 • ce poza are dragos=))
  Omg.. ne omoara=)) Omg!!! El e smecheru’ numaru’ 1:)))

 • da… triburile chiar e un joc dragut.. si tribalwars si mai si:)) am deja 2 conturi..cate unul din fiecare “gramada”, ma pot dauda cu 7 sate detinute intr`o parte.. si unul destul de destept [inca sunt la inceput aici] pe tribalwars. Chiar m’a bucurat sa vad entry`ul asta;))

 • Eu cate sate mai am mai Dragos? 40? 🙂

 • Paragraful al doilea…e…o…aluzie…subtila? =))

 • @Andreea – eu am avut cont pe 8 lumi la un moment dat. Acum joc pe triburile.ro pe lumea 3 si am 22 de sate parca 😀 si pe lumile 11 si 12 pe tribalwars.net. Tu unde joci ?

  @sosobigman – alianta s-a rupt datorita felului in care a fost tratat Regele Thomas. Il atacau astia de la tine cu 100 de topoare si pe urma dadeau mesaje sa-l dam afara din trib ca e refugiat. Si al doilea motiv e sprijinul trimis de unii membri l13g catre jucatori din gemina. Cu Zangaboy vb si tu ca esti baiat mare 😀

  @krawless – nu stiu

  @zee88 – nu a fost conceput in sensul asta dar da … ai dreptate 😉

 • Cititi va rog urmatoarele:
  Nereguli in Triburile

  PS: Daca e linkul prea lung si strica tema blogului sau am pus codul gresit, editeaza te rog.

  PS2: am pus acest comentariu in mai multe locuri, vreau sa ma asigur ca afla cat mai multa lume despre abuzurile lor.

  Salutari.

 • Sorinel Desteptul

  Eu joc pe Lumea 3 si am in total 3 sate……e chiar frumos jocul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.