3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Macedonia? NO!

Continuand lipsa de inspiratie din ultima saptamana o sa am un scurt comentariu la adresa summit-ului NATO de la Bucuresti, fiind astfel primul despre acest subiect.

As vrea sa precizez totusi, ca mi se pare totusi greu sa scrii zi de zi si sa gasesti posturi si subiecte interesante. As dori sa schimbam sistemul intr-unul de genul 2 intr-o zi, 2 intr-o zi:)

Asadar sa revenim la titlul nostru:) Politica.. politica este totusi o gluma:) fie ea la nivel local, judetean, national sau international. Sa refuzi prezenta unei tari intr-un organism de o asemenea importanta pentru simplul motiv ca se numeste Macedonia, mi se pare o mare aberatie. Inteleg ca grecii au un respect deosebit pentru acest nume, dar cum poti oare sa ceri unei tari sa isi schimbe denumirea? Doar pentru ca asa vrei tu? Si sa conditionezi o aderare la un organism international doar pentru un capriciu? Banuiesc ca se afla multe lucruri in spatele acestei decizii si nu doar un simplu moft. Dar daca ar fi un simplu moft si lumea accepta acest lucru, mi se pare total deplasat.

As vrea sa mai comentez acceptarea Albaniei. Puternica tara:) Cum? A… da… domina proxenetismul in Europa:) In Italia, Spania se stie ca cei mai mari proxeneti sunt albanezi si romani. Normal ca o asemenea pozitie puternica a unei tari in Europa e pe placul NATO:)

As mai adauga abuzurile care se fac in aceasta perioada si democratia in care traim si pe care Dragos o slaveste atat. Ce e gresit sa militezi anti-Nato? Asta nu e cenzura?:) Normal ca nu, ca doar e facuta pentru a proteja universul perfect al celor mai puternici oameni de pe pamant, de parerile diferite lor:)

Maine seara as vrea sa discutam putin despre axa Washington – Londra – Budapesta. Si cum poti sa arunci cu noroi in Rusia? Americanilor le-au trebuit 50 de ani sa ajunga in Romania (vezi California Dreamin’).. cat credeti ca le-a luat rusilor atunci? Si cat credeti ca le-ar lua acum? Cred ca mai marii nostri uita ca sunt trei mari puteri pe Glob si nu doar una!

Adaugare!

Cea mai tare replică din filmul românesc de după 1989 îi aparţine personajului interpretat de Răzvan Vasilescu în filmul California Dreamin’.
Fuck USA, Fuck NATO, Fuck Bill Clinton şi p’ăia de la Bucureşti. Asta e gara mea! Check point! You need custom papers; n-aveţi, nu treceţi!”

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

  • pai, ca sa te “lase” in NATO tre’sa faci pe copilul cuminte si sa-ti rezolvi orice probleme ai cu colegul de banca/fata/spate macar pana te trece in catalog…

    acuma n-ar fi ca macedonia (care saliveaza numai gandindu-se la alianta) are o problema cu grecia, ci mai degraba invers, si nu-i tot chiar un capriciu.

    inafara de partea de PR pe care-ar pierde-o la 0 grecii daca ar accepta, ei mai au si-o provincie la ei in tara acolo de-i zic la fel. pt ei macedonia e-o provincie in grecia, nu o tara independenta care vrea sa intre in NATO.

    banuiesc ca le e si putin teama ca macedonia, odata intrata in alianta cu numele asta, sa nu zica : “ia uite ce coincidenta!…asta a noastra e macedonia, asta a voastra e macedonia…ia sa le punem noi la un loc sa vedem ce iese…” 😉

  • Zicea ieri CTP la tv ca in lume sunt 22 de locuri (provincii, regiuni, orase) care au numele Macedonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.