3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Iata un om care merita…

Buletin

Cat despre ce anume merita el, n-as putea sa va explic cu prea multa stapanire de sine…

Cum stateam eu aseara tarziu pe net, incercand sa ma hotarasc daca venise timpul sa ma duc la culcare sau nu inca, am fost binecuvantat sa primesc vestea despre existenta omului astuia (de la un prieten, care, intamplator, poarta acelasi nume cu mine si caruia ii multumesc pe aceasta cale 😛 ). E cam mult sa spun ca mi-a imbogatit existenta, dar cu siguranta merita 30 de secunde din timpul fiecaruia.

Prefer sa ocolesc discutiile despre cum au fost agresati cei 50 de demonstranti anti-NATO sau despre ridurile aparute prematur pe fruntea prim-ministrului macedonean pt a-l prezenta natiunii in toata splendoarea lui pe Mirel!…si cam atat aveti nevoie sa stiti despre el. Restul s-a dezvaluit deja in poza…

P.S. CNP-ul si alte date personale sunt “blurred” din motive lesne de inteles…

P.P.S. Inainte sa-mi sariti in cap cu photoshopu’…credeti-ma ca e pe bune. Nu ma credeti? Verificati…se gasesc pe net si poze care arata clar toate datele omului…desi mie mi se pare un pic aiurea sa postezi asa identitatea cuiva.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

4 comments

  • :))…saracu’!macar de ar fi vina lui…

  • daca stai sa te gandesti, nu e prea demn de compasiune, pt ca inafara faptului ca are un nume….sa-i spunem, mai ciudat 🙂 …numele lui ii face reclama si exprima chestii pozitive.

    nu pot sa-mi scot din cap ipoteza in care omul chiar ar ajunge sa joace, sa zicem, fotbal undeva, iar noi toti vom constata socati ca Joaca-Bine joaca de fapt, cam prost … 😀

  • Si totusi… el poate fi urmatorul “Costel” in materie de…sport 🙂

  • shi eu ma numesc joaca-bine shi sunt mandru de numele meu.nu sunt ruda cu mirel,adica nu cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.