3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

eu … eu … cu CINE votez ?!?

Am fost recent acuzat ca nu merg la vot. Mai jos fac o radiografie de suprafata a principalelor partide politice …

Pai e simplu de spus … Cu PSD nu, Geoana ala ma adoarme mai ceva ca un curs de conta … platforma lui e -pai de fapt nu stiu – nu v-am spus ca ma adoarme. Demagog ! PNL – asta da, poate imi da domnu’ Decebal Traian Remes un caltabos, o tarie ceva – fostul ministrul liberal al justitiei este in acest moment urmarit penal !!! Mai tre’ sa spun ceva ?!?

ajungem la ….. ratatatatattata …. Gigi. Pai el are platforma tare – construim biserici, steaua castiga CL ca ia jucatori cu bani de la buget si ne scoatem cu exportu de produse lactate. Io tin cu “U” Craiova si urmand logica becaliana e imposibil sa votez cu el. Ramanem in LALALand si trecem la Vadim. Sa omoare coruptii pe stadioane nu poate – nu cred ca obtine omologarea de la UEFA. Altceva ? NU – e toata platforma aia cu stadionu’.

PD-L – da domnule ! Acest partid care navigheaza cu marinarul iscusit SimBase la carma … Base care ne spune ca in tarisoara noastra sunt mari corupti, se fura pe rupte, nu avem sistem sanitar si invatamantu’ e praf etc. Asta stie orice copil de gradinita !!! Faptul ca nu face nimic – doar vorbeste – nu este un mare plus ……… Si cam atat la astia.

PC – oooooooooooooo. Felix Motanul. Marele Om. Si atentie extra-exagerata acordata de Antene. Cam atat.

PIN – nu stiu nici ce inseamna pin ….

UDMR – nemtudoMaghiaro 🙂

Deci, dragii mei, stati voi linistiti acasa sau daca aveti o dorinta nesabuita de a merge la vot faceti ca mine : puneti stampila pe doi candidati, doua partide etc. Ei fac misto de voi 360 si ceva de zile pe an, 4 ani de zile … Razbunarea e dulce !!! Cand apare cineva care o sa merite votul meu, al nostru va anunt 😉

In schimb la alegerile locale ma duc mereu. Acolo cunosti mai bine candidatii si esti interesat direct intr-un grad foarte mare.

PS: si ca raspuns  la postul de ieri cu ce inseamna sa fii suporter adevarat … uitati un exemplu gasit de *Zee* =))

fotbal.jpeg

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.