3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Armonie si pace

In aceasta seara revenim in forta cu un talcioc, pardon talcshou, de zile mari. Invitatii nostri in aceasta seara sunt … nu conteaza de fapt cine sunt. Ei vor analiza pentru dumneavoastra situatia critica din comuna Dobroiestiul Mare din Dealu’ Vaii de Sus. Regia caseta va rog.

“Stimati telespectatori in aceasta comuna care ar putea fi un simbol al judetului, poate chiar al tarii, se intampla niste atrocitati marsavo-machiavelesti care intrec imaginatia cea mai bolnava a psihopatilor din CSI. Las Vegas nu Miami. Primarul acestei comune, dobitocul ca domn nu pot sa-i spun, Lemurel Ingrinerescu, vrea sa asfalteze comuna nu ca orice om intreg la minte cu asfalt negru ci cu asfalt aproape negru.

Locuitorii comunei sunt revoltati de aceasta decizie incalificabila. De 1 saptamana nu exista discutie in care sa nu se aduca aminte de rudele decedate sau cele recente ale primarului, aducere aminte insotita si de exemplificarea diverselor actiuni ce urmeaza a fi intreprinse asupra lor. Iata ce ne-a declarat mai devreme un stalp al comunei, adevarat dobroisteanmaredindealuvaiidesusan”

“Deci domnu’ reporter asta e un magar dom’le. Doar a furat si a facut vile pentru neamurile lui. Si acuma cica vrea sa asfalteze comuna cu asfalt aproape negru ! Pai se poate asa ceva. Ajungem de rasu lumii. Am trait zeci de an cu noroaiele astea si hartoape mai traim si de acum incolo.”

“Bah de ce ma vorbesti bah urat pe la posterior ? Ca io sunt singuru’ care vrea sa faca ceva aici. Sa scoatem si noi capu’ in lumea asta, poate intr-o zi facem summit acilea la noi la bodega.”

“Ce faci tu bah neamu si toate rudele tale astazi si maine de !@#$%^&*()_+ ce esti.

Pai naiba a pomenit asfalt aproape negru bah ?”

“Aproape negru da. Calitatea I ca e de la ginerimiu Costica de la fabrica.Stii de cine spun ca doar nepotii tai lucreaza acolo.”

“Deci cum spuneam domnu’ reporter. Primar ca al nostru mai rar gasesti. Se implica in viata comunitatii locale, absoarbe fonduri fara numar si are grija de toti concetatenii locali care l-au ales. Sa ne traiasca si la mai multe asfaltari !”

Stimati telespectatori am prezentat un reportaj in care v-am prezentat minunatele realizari ale maiestousului primar din comuna respectiva. Domnule primar sincere felicitari si daca puteti sa trimiteti inca vro’ 50 pachete cu marmura ca nu mai are baietii materie prima spre a mesteri.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.