3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Trebuia sa scriu ceva

A fost odata ca niciodata ca daca n-ar fi fost as fi inventat pentru a scrie postu. A fost o imparatie cum alta nu se vazuse pe fata pamantului. Atat de intinsa era ca nimeni nu ii vazuse vreodata capatul si bogatiile solului, subsolului si suprasolului basca ceva bogatii aeriene (probabil nu aveau poluare asa mare ca imparatiile invecinate).

Imparatul Turcoaz stapanea meleagurile astea da’ avea omu’ o problema. Nu gasea adidasi pe masura., avand nevoie de nr. 56. Motivele pentru care avea picioare asa mari nu sunt cunoscute. Si intr-o zi spionii imparatului Turcoaz au aflat ca in Principatul Bleu Jandarm ar fi un mester mare care stie sa faca adidasi de toate dimensiunile si formele.

Sfatul imperial a fost convocat de urgenta. Primul a luat cuvantul Marele Maestru al Parcurilor Imperiale de Vanatoare si Pescuit, care s-a declarat impotriva razboiului, pentru ca zgomotul, dupa cum stie toata lumea, sperie pestii si fazanii. Plus mistretii si alte jivine vanatoresti.

Apoi a luat cuvantul si Pastratorul Cheilor de la Usi Inclusiv Poarta Imperiala de la Santul cu Apa al Castelului, care a garantat ca inamicul nu poate duplica aceste chei sub nici o forma si deci nu poate patrunde in imparatie. Ultimul a vorbit Marele Comandant de Osti Cavalerie Infanterie Spionaje Arme de Asediu Inginerie de Razboi si alte Daraveruri, care a facut o prezentare in tonuri calde a potentialului militar imparatesc, care era net mai bun decat al adversarului.

Votul a fost strans, dar pacifistii au pierdut. Razboiul era planificat sa inceapa in luna iunie. Insa atunci Genialul Sfetnic al Tronului Imparatesc de pe langa Marea Sala de Arme a Castelului Resedinta de Vara a argumentat ca vara se poarta sandalele, pentru ca in adidasi se coc picioarele. Si astfel a fost evitat un razboi devastator.

PS : Lex online, Cipri idle, Marius offline, *Zee* online, Larissa offline

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.