3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Ocupatiile barbatului

Daca ieri le-am luat partea barbatilor, m-am hotarat ca astazi sa-i si critic putin…asa…ca sa nu se supere femeile pe mine :D.

Asadar, ati observat ca pe langa femei si sport, barbatii mai au o preocupare: le place sa repare (ce-i drept uneori si sa strice), sa mestereasca ceva, nu conteaza, unelte, obiecte, orice…Si ati mai observat ca ori de cate ori un barbat lucreaza la ceva in strada, sau ma rog, intr-un loc vizibil, alti barbati tind sa i se alature? Parca sunt atrasi de un magnet, ies pur si simplu din casa ca niste “zombie”. Sunetul scos de un burghiu functioneaza la barbati asa cum functioneaza fluierul la caini.

Prin urmare se duc la respectivul tip pe care il observa lucrand, dar nu neaparat ca sa-l ajute, ci pur si simplu sa fie prezenti. Si stiti ce le mai place barbatilor? Sa puna celor care lucreaza intrebari stupide….de genul…”ce folosesti, cheia franceza”? In felul asta se simt implicati, chiar daca nu ajuta efectiv sau in unele cazuri habar n-au ce incearca respectivul sa faca acolo…

Stiti de ce santierele sunt inconjurate cu acele garduri nesfarsite? Tocmai pentru a-i tine departe pe barbati..noroc ca lasa unele gauri in gard si in felul acesta barbatii pot observa ce se lucreaza in zona respectiva, altfel le-ar escalada. Aceasta e firea lor, nu se pot abtine…trebuie sa vada, sa cunoasca, sa isi dea cu parerea: “bine ca folositi barne din otel, altfel n-ar rezista…”

Cam atat…ca daca mai spun multe, imi pun toti barbatii in cap 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.