3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cum face asta ?

Stiu ca va intrebati cum reusesc sa scriu tot timpul posturi atat de bune, chiar geniale. Azi raspund in oarecare masura la aceasta intrebare. In primul rand incerc sa nu vorbesc cu *Zee* pentru ca asta duce mereu la rezultate contraproductive. Nu ma tin de pariuri ca Lex, nu dorm intruna ca Cipri, nu ascult muzica latino ca Larissa si nici nu sunt pasionat de jocuri ca Marius.

In concluzie am mult timp liber in care sa ma gandesc si inspiratia poate sa ma loveasca in moalele capului. Si stau io asa linistit si PAC (nu pac-pac) imi vine ideea. De exemplu, azi ma gandeam la masini deoarece am vazut un Lamborghini in Bucuresti => eu am Dacie deci => de cate ori are un mandru proprietar de Dacie probleme cu masina se gasesc vecinii pe strada, prin curte si vin sa-l ajute. Treaba merge in felul urmator : ‘n’ vecini=’n’ posibile cauze ale problemei, fiecare cauza avand ‘n’ rezolvari.

Acum vine partea grea. Ce concluzii destepte pot eu sa scot din situatia prezentata mai sus ? Deja cititorii se intreaba ce vrea asta sa spuna. Prin urmare cu cat e mai neprevazuta concluzia cu atat va fi mai mare impactul.

Vecin … vine sa te ajute … => vecinul la nevoie se cunoaste. Asta e prima incercare de concluzie. Nu prea merge. Mai procesez. Vin aia, dau sfaturi fara sa se priceapa => vorbeste doar daca ai cat de cat habar de subiectu’ respectiv. Si completarea ai grija de ale cui sfaturi asculti. Intercalez un “strange bani si ia-ti alta masina” ca sa citeasca si mai departe, ca s-au plictisit la primele concluzii. Alte concluzii geniale. Sfarsit.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags:

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.