3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Huliganescu Amatii zis ‘Nutline’

Dupa senzationalul material de ieri seara am depasit ca audienta OTV, adica aproximativ 20 milioane de romani, ¾ din Europa si ½ din America de Nord + parti din Asia au citit comunicatul domnului Gaura de Serpant. In aceasta seara avem ceva – scuzati cuvantul – senzational si in direct. Un interviu extrasuper cu … atentie … suporterul care a aruncat bricheta in arbitrul Deaconu. Domnule avocat Lazarus aveti legatura.

“Multumesc domnule Dan … adica l’Empereur. Sunt intr-un amplasament suspecccct de suspecccct alaturi de principalul suspect in cazul bricheta, care face audienta mai mare ca Elodia, Doamne-ajuta ca isi ia Diaconescu avion. Deci va rog domnule suporter, suspecccct de suporter, sa ne povestiti suspeccccta intamplare pentru care sunteti principalul ssssuspect. “

”Da … deci prin urmare ca sa va spun sincer domnu’ Lazarush …. eu … “

“E Lazarus …”

“Ba deci nu ma enerva ca iti dau doua bucati suspect da in gura.”

“Va rog sa nu va enervati … continuati.”

“Deci o sa va spun intregu’ film al evenimentelor din ziua respectiva. Deci m-am trezit io asa mai suparat pe viata, nevasta, copii, sef ca o ducem greu in tara asta mama lor de incompetenti si !@#$%^&*() la toti de nenorociti ca !@@##$%^^&&*() natia voastra. Adica nevasta mea Larissa doar la salsa sta tot timpu’, fiimea Zee nu prea invata si ia note mici la test, vecinu’ Cipri vrea doar sa-mi moara capra, fratemiu Lex imi sapa groapa si fratemiu Marius doar imi impuie capu cu citate d’alea smechere cu j. Atunci io am zis !@#$%^&*() si am plecat de acasa. M-am intalnit cu baietii de la galerie si am vazut 2-3 pustani si i-am intrebat ‘bah da voi cu cine tineti‘ si normal ca n-am asteptat sa spuna … i-am batut preventiv cum face domnu’ Bush razboaie. Sa-i culturalizam da tineri. Asaaaaaaa … am ajuns la stadion, intre timp mai batusem 10-15 stelisti, si acolo am intrat. Am injurat aglomeratia, politia, stewarzii, echipele la incalzire, stelistii dp stadion, pe Rednic, echipa ca joaca slab, tabela, nocturna, scaunele etc. ”

“Suspect de etc.”

“Da … si a inceput meciu. Io mai huiduiam, mai cautam vrun loc de bataie ceva … nimica. Asa ca am inceput sa sparg la seminte si mai injuram ca tot omu’ arbitru, stelistii, pe Mirel Radoi, pe Gigi, Dumitru Dragomir si altii. Si la pauza am comentat situatia tarii si rezultatele etapei si eram deja un vulcan.”

“Suspect de vulcan.”

“Da … si a dat baietii gol si m-am bucurat da’ tot nervos eram ca a dat doar unu nu vro 3-4 si tocmai cantam si io Maneaua nr. 1 de a aparut pa blog acilea la dvs. Domnu Lazarush si ”

“E Lazarus.”

“Taci bah ca io iti spun cum vreau io sa iti spun. Ai inteles ?”

“Suspect de bine am inteles.”

“Si bagam io ‘Atunci cand te crezi mai tare / Pumnu meu spune EROARE …. lupii baaaaaaaaaaaaaa’ si cand imi spune unu taci bah si incurajeaza echipa. Io cand am auzit m-am enervat si mai rau … pai vin la stdion sa-i incurajez pa aia ? Si am scos bricheta sa dau in el da’ tocmai atunci mi-am adus aminte ca arbitru asta parca ne-a furat mai demult mama lui de arbitru si Zee luase nota mica la economie comerciala la test si … n-am mai suportat si i-am dat o bucata. Si m-au facut vro 2-3 taran si io le-am zis bahhhh io sunt baiat bazat. Si atunci am scos sa vada ca am nu una ci doua brichete si am aruncat-o si p’aia ca in 3-4 zile fac bani sa-mi iau alta. Si asta a fost”

“Va multumim pentru acest interviu domnule Huliganescu Amatii zis ‘Nutline’ ”

“Si io va multumesc domnu’ Lazarush”

“E Lazarus …”

“Da … Lazarus ? Auzi bah tu esti stelist !@#$%^&&**() ca tot vine !@#$%^&**() de Becali la garsoniera la voi.”

Multumim domnului avocat Lazarus pentru acest senzational si in exclusivitate interviu. Si il asteptam sa revina cat mai curand din spital. Pe maine !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

4 comments

  • Auzi…dom’le…vezi ca Zee n-a luat INCA nota mica la test la nenorocita aia de materie care se cheama economie..si comerciala ! =))

  • Pai mai sefu’…daca tot “m-ai maritat”, macar sa stiu si io cu cine 🙂 Deci pe cand imi faci prezentarea cu monsieur Huliganescu? 😀 Si apropo, stie salsa? Sau nu, mai bine o bachata ca una d-asta ascult io acu’ 😀 Deci, spune-i asa lu’ stimat tovaras Huliganescu: daca nu stie salsa, sa se linga pe botic. Io nu-l iau de sot si sa-si gaseasca pe alta :))))))))))))

  • mai usor cu decibelii, Larissa, ca la cum il vad eu asa bine temperat pe-asta de te luasi cu el…facem telenovela “Gasiti-o pe Larissa acuma!” cu nea Huliganescu in rolu’ lu’ Cioaca 😀

  • :))))))))))))))))))))))))))) Super comenturi:)
    Imi place postul asta. A inceput sa mai aiba si Dragos inspiratie:) Felicitari domnule Lazarush:D P.S. Vreau eu sa iti moara capra ma? Doamne fereste.. vreau intai gainile.. , apoi porcu’.. si abia apoi capra:)
    Zee a luat nota mica! Zee a luat nota mica!
    Pai eu cred ca el s-a considerat suporterul… Larissa eu zic sa ai grija ca maine, poimaine te cere de sotie:D Da’ nu cred ca stie salsa=))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.