3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Comunicat important pentru tara !

Stiu ca e tarziu si la ora asta Cipri isi freaca mainile de bucurie crezand ca nu am inspiratie, Alex se uita pe cotele la pariuri, Marius pregateste un comentariu profund gen “trecerea ireversibila a timpului”, *Zee* a ajuns la modul 79 prin care poate sa-mi scoata ochii ca nu am postat iar Larissa e … la salsa 😀

Azi despre gropi, deoarece duminica tratam toti acelasi subiect. Asadar sa incepem. Drum – asfalt – groapa. Asta cred ca este succesiunea logica. Cum apar gropile in peisaj ? O sa descoperim impreuna.

Reprezentantul Gropilor, domnul ministru de externe Gaura du Serpant, a tinut sa imi tina o cuvantare despre gropile din Romania. O redau integral in randurile ce urmeaza.

“Noi, gropile, suntem un popor pasnic. Avem ca obiectiv cooperarea intre diverse populatii, culturi pentru binele comun al Universului. Avem insa, ca orice natiune, si elemente rau intentionate.

In urma marelui razboi al molozului din anul 1945, castigat de gropile cu bani din libera initiativa, democratie si alte libertati, gropile din familia asfalt au fost ucise. Insa capul familiei, Nepasare Groapa Mare ‘Crater’ Razvan a reusit sa scape. El a stat ascuns pana cand, impreuna cu adeptii sai, a iesit la suprafata ca sa spun asa, in tara dumneavoastra.

Noi am contactat imediat guvernul roman si l-am avertizat cu privire la pericolul pe care il reprezinta aceasta groapa de rautate. Insa erati ocupati cu privatizari, numarat de voturi dupa interese proprii si altele. Apoi au mai fost mineriade, crize economice, vrei schimbarea-n bine cheia e la tine, termopane, oua, matusi, rafo, bancorex, fni, caritas, bingomania, andreea marin cu bigudiuri, medicamenteeeeee si altele.

Acum aveti prigoana, gigi, traian marinelu, tari vitezomanu, deaconu alexandru, cfr echipa ungurilor, hoti, tepe, jafuri, lebede mancate etc. Intre timp ‘Crater’ s-a infiltrat peste tot si a aplicat politica de groparizare care spune ‘2 gropi mici fac o groapa mare’. Prin logica consecintei mai multe gropi mici fac o groapa imensa. Deci nu va bucurati ca a scazut numarul gropilor, pentru ca sunt mai putine dar mai mari.

Atat timp cat ‘Crater’ e liber organizatia lui gropdemonica va functiona ca unsa. Solutia este simpla. Trebuie bagat asfalt. Actiunea mecanica e relativ simpla: lopata/utilaj mecanic ia asfalt si toarna in groapa, astfel anihiland-o. Dar deasemenea e relativ simplu sa iei o adeverinta in 5 minute. La dumneavoastra observ ca dureaza acet lucru 2-3 saptamani, 1 poate daca se plimba sacosa.

In concluzie ‘Crater’ Razvan este dependent de voi, cele 22 milioane de romani. Ce puteti face ? Luati-va dacii ca reparatiile sunt ieftine. Si nu uitati : cand votati faceti ca la noi … groapa ce pare cea mai micuta e in general plina cu apa. Cand iti dai seama deja ai lasat roata acolo cu juma de ax. Asa ca sa va ganditi de doua ori si sa votati o singura data. Si cand aveti de ales intre 2 rele mai bine dati in gropi decat cu rau sa ramanenti.”

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

6 comments

 • “Si cand aveti de ales intre 2 rele mai bine dati in gropi decat cu rau sa ramanenti.”
  -Fetele bune ajung in Rai, fetele bune ajung unde vor ele.
  Deci eu vreau macar una din cele 2 Rele:D

 • comentariu profund gen “trecerea ireversibila a timpului”…

  ……………………………………………………………………………

  …multumit? 😀

  P.S. punctele se completeaza dupa gust.

 • Pai sefu’, sa stii ca de data asta chiar m-ai facut sa rad cu gura pan’ la urechi, desi, data fiind situatia la care te referi, ar fi trebuit sa ma umfle plansu’ 😀 Mai ales daca o sa-mi iau masina… Apropo, sa stii ca m-am razgandit. Gata, nu mai vreau Smart cu 2 locuri. Mi-a venit mintea la cap. Imi iau un Ferrari 599 Fiorano. Iar daca nu, macar un Maserati Granturismo, asa ca pentru o aseista creata si la par si la minte 😀 (lol)

 • :))
  Ma plimbi si pe mine cu masina ta?:D Nu sunt fan Ferrari dar pot sa trec peste:D

 • 🙂 Pai stiu si eu…daca nu esti fan Ferrari… Ei, ma rog, sa presupunem ca trec peste acest detaliu… ai asigurare? Sau macar pile la spital? Imi cam place sa-l imit pe Kimi Raikkonen 😀 Numa’ ca la el pe pista se merge intr-un singur sens. Eu mai pe stanga asa… in Bucuresti!!! :))

 • 😀 Mi-e imi place sa merg pe mijlocul drumului:D Nu ma sperii nici pe stanga:D Am si pila la spital… Asigurarea trebuie sa o fac. Am vb si cu un gropar:)))))) E totul ok:) Cand vrei sa ma iei la o tura sa imi spui:D:*
  Si ca sa nu zica Dragos ca nu scriu nimic legat de post…. vreau sa spun ca….
  Gropi, gropi.. Romania e o Groapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.