3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Protectia animalelor

In urma cu ceva vreme se punea problema elaborarii unei legi care aiba ca obiectiv protectia animalelor. Ideea mi-a venit in momentul in care am vazut la Anca, prietena mea :D, o adevarata “herghelie” de caini, pisici si alte astfel de animale (trebuie sa recunosc ca ea mi-a si sugerat acest subiect).

Atunci cand mai vad pe la tv cate un tampit, caci altfel nu pot sa-i spun, care efectiv isi bate joc de acele suflete, biciuindu-le sau Dumnezeu stie ce alta forma de tortura mai aplica, imi vine sa ii iau biciul din mana si sa-l plesnesc asa cum el plesnea saracul animal.

Toate acele animale nu sunt decat niste suflete, care nu vor niciodata nimic altceva decat mancare si afectiune. Sunt prieteni adevarati care niciodata nu te parasesc si care totdeauna te inteleg indiferent de problemele pe care le ai :). Ar trebui sa luam exemplul celor din vest si sa infiintam organizatii speciale care sa aiba in grija animalele si sa-i pedepseasca drastic pe cei care le batjocoresc!

Atat am avut de spus si inca astept cu nerabdare legea respectiva, constient fiind de faptul ca probabil nu o s-o respecte nimeni.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

3 comments

  • Bun subiect pt postul de azi hylander & Anca 🙂 …Voiam si eu sa abordez subiectul asta zilele astea dar voi ati fost mai rapizi 🙂 Oricum, video-ul acesta descrie poate prea bine practicile barbare pe care le suporta bietele animale:

    http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

    PS:Imaginile sunt incalificabile si greu de suportat 🙁

  • Oribil!!!! N-am rezistat nici pana la jumatate. Dar daca unul din monstrii aia va suferi aceeasi soarta, si apare filmuletul, promit sa ma uit pana la capat!

  • Din fericire…isi vor gasi ei soarta… pt ca exista cineva acolo sus 😉 Si da…nu cred ca cineva poate rezista mai mult de cateva secunde 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.