3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Barca …

Barca au multe categorii diferite de persoane. Barca are pescarul din Delta Dunarii care se bazeaza pe ea pentru a-si castiga existenta. Barca are si smecheru cu ochelari de soare care mananca sămânţă in bammvau si are lant greu de aur la gat, dar el are una mare ca altfel nu moare dusmanii de ciuda ci sufera doar un preinfarct (si ala usor)

Barca au si politicienii pentru a putea sari din ea in alta barca mai buna. Barca avem fiecare din noi si din cand in cand ne place sa ne dam in ele. Barca solida trebuie sa aiba sobolanii, altfel ei pleaca fara sa se uite in urma. Barca avea si nenea ala de trecea oamenii raul cu nume de rontaiala pentru un amarat de banut.

Barca au si cei care conduc lumea doar ca ei ii spun portavion. Barca aveau si marii exploratori legata de corabie. Barca ca a mea nu mai are nimenea – este propunerea mea pentru titlul urmatorului slagar al artistilor care vrea ca sa moara la toti dusmanii de ce smecheri este ei. Barca de salvare trebuie sa avem de fiecare data cand luam o decizie, desi cateodata ajunge si o pluta daca vrem sa facem ceva riscant dar in care credem.

Daca parca se plimbau barca nu aveau pentru ca altfel spuneam ca navigau !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.