3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

2008 BC

Mai sunt 9 minute pana la ora 12. Banuiesc ca Dragos este deja suparat.

Toata lumea din camera a fost astazi foarte activa. Eu am fost la film, Alex&Anca la teatru, Alex celalalt a fost la servici, iar Aditza nu stim exact unde este. ADITZA daca citesti acest post te rugam sa ne dai un mesaj.

Astazi am avut o zi plina. Am fost la scoala, apoi la Spring si apoi la film.
Sa incepem cu scoala. O zi minunata cu una din cele mai minunate materii (SCM & TDI) – nu stiu ce inseamna aceste initiale:))
Apoi la Spring.. unde este cel mai infect sistem de servire. Deci nu imi place acel tip de servici. Te duci, achiti, apoi te duci la alta casa si apoi stai ca boul (timp in care te mai duci de cateva ori).

Apoi la film . Dupa cum spune si titlul am vazut un film minunat 10.000 BC. Cu mamuti, o fata frumoasa, multi barbati (oare regizorul era gay? ) si un atotputernic care a murit tras in tzeapa:) Nu de Vlad ci de  D’Leh. Vreti sa va povestesc filmul?

Deci un om vana mamuti. Au venit alti oameni (zburatori) care i-au luat gagica. Asta a innebunit si tot filmul alearga dupa ea. Pe drum salveaza o pisica( de vreo 200 de ori mai mare ca el) si asta il ajuta in fatza unui trib si toti cred ca el este cel ales. Si aduna toate triburile si se duce sa o salveze pe gagica. Si ajuns la un faraon care isi construia o piramida cu “femeia” lui si cu alti sclavi, il omoara pe asta si isi ia femeia. Asta moare impuscata cu un arc, dar Mama Padurii (sau cum ii spunea) isi da viata si marele mamut o aduce la viata.
Aditza.. te rugam da-ne un semn. Suntem ingrijorati. Semnat : Catelusul auriu si pisicutza bombonea.

.Sfarsit.

-Credits-

Overview

Director:

Roland Emmerich

Writers (WGA):

Roland Emmerich (written by) &
Harald Kloser (written by)

Release Date:

7 March 2008 (USA) more view trailer

Genre:

Adventure / Drama more

Tagline:

It takes a hero to change the world. more

Plot Outline:

A prehistoric epic that follows a young mammoth hunter’s journey through uncharted territory to secure the future of his tribe.

Plot Keywords:

Scar / Epic / Betrayal / Mammoth / Star Gazing more

User Comments:

Like cafeteria lasagna…. more

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.