3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Smoking or non smoking?

De cand cu legea asta cu privire la fumatul in locuri publice, toate localurile, barurile, restaurantele si asa mai departe au incercat sa-si amenajeze o incapere, camaruta sau coltisor in unele cazuri, in care au atarnat de un perete semnul cu “fumatul interzis”. Partea mai proasta a lucrurilor este k nu toata lumea “il vede” sau “il intelege”, astfel incat multi continua sa fumeze nederanjati si nestingheriti acolo unde in mod normal ar trebui sa stea nefumatorii. Sa nu ma intelegeti gresit, fiecare este liber sa faca ce vrea, sa fumeze, sa nu fumeze dar makr sa aiba bunul simt sa fumeze in locurile special amenajate.

Eu nu ii invinovatesc atat pe cei care fumeaza unde nu trebuie cat pe cei (chelneri, sefi de sala, patroni sau mai stiu eu ce…) care le permit sa faca acest lucru. Eu spun k cel mai grav e k le este permis sa fumeze desi in locul respectiv este interzis.

De asemenea am mai observat un lucru…multi au preferat sa mai “traga” repede un perete, un geam sau o prelata pe post de separator intre fumatori si nefumatori. Asa ceva chiar este de netolerat! Este o insulta la adresa clinetilor! Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, singura diferenta intre zona fumatorilor si cea a nefumatorilor este aceea k la “ne” nu exista scrumiera pe masa…asta da masura! 😀

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

3 comments

  • De fapt toata vina o poarta cei care au facut legea pt ca, sa recunoastem, in Romania legile sunt facute doar pe hartie…Din moment ce guvernantii nostri dragi(k doar noi i-am ales :)) ) fura de rup tot ce mai e de furat la momentul actual in Romania, de ce s-ar respecta o lege “nesemnificativa” precum cea a fumatului in locuri publice???

  • hylander1986

    Dak nu tin cont de lege…makr sa aiba in vedere respectul fata de cei din jur…dar cred k si asta lipseste.

  • 🙂 De acord!! 🙂 Acum o sa ajunga lEmpereur acasa si o sa zica iar ca nu guvernantii sunt de vina, ci noi suntem de vina:)
    Cat despre post in sine, fumatul pasiv dauneaza mai mult sanatatii decat tigarea in sine:) Eu am fumat si activ si pasiv, si pot sa spun ca nici una din cele doua nu m-a facut sa ma simt mai bine. Dar si fumatul sa zicem ca este un refugiu, asa ca sa zicem ca inteleg persoanele care fumeaza. Dar dupa cum spune Anca, totul se reduce la un moment dat la bun simt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.