3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Se plimbau …

Se plimbau de mana. Se plimbau pentru ca nu aveau bani de cheltuit. Se plimbau in locuri retrase ca sa fie singuri. Se plimbau incet pentru ca aveau tot timpul din lume. Se plimbau impreuna dar gandurile fiecaruia zburau in zari diferite. Se plimbau si el isi facea in cap biletul la pariuri sau se minuna ce bine stau pantalonii pe domnisoara blonda. Se plimbau si ea nu stia cu ce oja sa se dea maine.

Se plimbau si altii in jurul lor. Se plimbau mai repede sau mai incet. Se plimbau repede cei obligati de altii sa ajunga undeva. Se plimbau incet cei care stiau ca vor ajunge acolo unde trebuie. Se plimbau moderat de repede cei obligati de constiinta lor sa fie undeva la timp. Se plimbau cativa doar ca sa descopere. Se plimbau si cei care doar pierdeau vremea.

Se plimbau cateva persoane cu fete luminoase. Se plimbau idei intre ei. Se plimbau pensionari cu animalele lor de companie. Se plimbau sa vada daca blocurile, cerul, bancile, copacii si lumea in general are inca puls. Se plimbau observatorii. Se plimbau si analizau tot ceea ce se plimba si tot ceea ce se schimbase. Se plimbau si uitau ca se plimba. Daca parca se plimbau a devenit enervant atunci plimbati-va !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

10 comments

  • In afara de vreo 2 vreo propozitii.. restul sunt cam.. asa.. fara morala, fara sa zambesti.. hm..

  • “Mai are lumea in general puls”?? Cat timp mai vezi bucurie pe fata unui copil ca a primit o floare, cat timp vezi zambete timide pe chipurile calatorilor in ratb la 9 dimineata, cat timp te bucuri ca soarele inca straluceste pe cer, cat timp te trezesti dimineaza zicandu-ti “Asta e o noua zi!”…atunci mai e speranta!!

  • *Zee* -> se leaga de prop anterioara. Pensionarii se plimba ….. sa vada daca are puls 😉

  • *Zee* Completare de la mine si de la Alex. Tu ai o viziune foarte optimista asupra vietii. Noi ne trezim dimineata si zicem ” baga-mi-as.. e dimineata.. inca o zi”..

  • Mda…ce sa zis..asta-s eu! 😀

  • Asta nu inseamna ca nu am si zile proaste….dar sa privim partea plina a paharului….buna comparatie nu? 😀 “pahar” …

  • Dar eu inca sper sa imi revin si sa ma trezesc vesel dimineata. Alex e pierdut difenitiv:)

  • lEmpereur-> Nu m-am gandit …logica ta ma depaseste :))

  • Pentru discutii messenger / telefon / scrisori / telegrame / telepatie etc. Imi rezerv dreptul sa sterg din comentarii acesta fiind postul meu. Multumesc pentru intelegere !

  • Asa …asa :)) Cred k esti pe calea cea buna…Vei avea o zi buna maine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.