3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Moving on

Am hotarat ieri ca ce-i de-ajuns e de-ajuns cu Romania. Am putea vorbi mult, dar Romania a fost cum a fost, este cum stim si vom vedea cum va fi. Punct. Momentan nu cred ca suntem vreunul in pozitie sa schimbam ceva prin ceea ce vorbim.

Sa va spun acum despre unul dintre hobby-urile mele…stand-up comedy. Incepe sa “prinda” si pe la noi, dar evident in state e de mult in full swing. Nu practic si nu stiu daca as putea s-o fac, dar imi place sa vad si ascult. Observand la momentul respectiv si cat de popular a fost postul lui hylander despre biblie, m-am gandit sa va ofer un punct de vedere radical diferit de cel mai des intalnit pe-aici. Si-asa intra in scena Doug Stanhope, un stand-up comedian foarte ironic si impotriva curentului. Nu luati ceea ce spune el extrem de serios, pana la urma totul e facut ca sa faca oamenii sa rada (si cel putin in cazul meu a reusit). Nici macar nu stiu daca aia e parerea lui in realitate sau e just for fun.

So without further ado…I give you…Doug Stanhope!

 

P.S. Mii de scuze pt diferenta de limba si daca nu intelegeti chiar tot, dar ar fi fost prea ciudat sa m-apuc de traducerea integrala a sketch-ului. Pot oferi ajutor totusi, daca e cazul… 😛

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.