3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Hai sa dam mana cu mana…

Si sa fugim impreuna…Unde? Credeti-ma, conteaza mai putin. Atata timp cat sarim peste vecinii apropiati, nu putem dekt sa dam de mai bine. Dak vrem sa obtinem ceva de la viata asta, avem 3 variante, 2 dintre ele sa spunem k sunt realizabile, in ceea ce o prieveste pe a 3-a, sunt mai sceptic.

O prima varianta ar fi asta pe care o tratez eu acum. Fara sa fiu vreun las, va spun sincer k dak mi s-ar ivi ocazia sa plec, as pleca fara sa ma gandesc de 2 ori. Si asta din simpul motiv k aici nu se poate face mare lucru fara influente serioase la nivel inalt. Si uite asa am ajuns la cea de-e 2-a varianta. Aveti bani, sunteti rude cu vreun om sus pus sau makr ii sunteti prieten? Atunci pt voi e mai simplu, nu mai trebuie sa strabateti sute sau poate chiar mii de kilometrii.

As mai zice in momentul asta k dak as reusi sa plec si mi-as asigura intr-o oarecare masura viitorul m-as intoarce cu draga inima in tara, dar nu pot sa spun asta cu cetitudine.

Aaaah…ca sa nu uit, a 3-a varianta ar fi sa castigati la loto, dar asa cum v-am spus deja, eu n-as miza pe asta. Acum, bineinteles, poate aveti rude pe la Loteria Nationala si v-ajuta sa nimeriti makr 5 numere dak nu pe toate 6 :D.

Cam atat pe seara asta…vb maine!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.