3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

De ras sau de plans?

Pt a putea discuta despre subiectul de azi, va trebui intai sa va spun cate ceva despre mine: sunt student in anul 3 la Poli si se presupune k ar trebui sa am habar cat de cat matematica…P-asta de la facultate n-o stiu eu prea bine dar cu aia de gimnaziu si liceu ma descurc :D. Asadar, saptamanal meditez e mult spus, incerc sa ajut cativa copii de gimnaziu cu o singura exceptie (o fetita de clasa a 9-a) sa inteleaga cate ceva din matematica pe care ar trebui sa o stie ei la acel nivel. Pana aici, toate bune si frumoase. Eeeh, partea interesanta incepe abia acum.

Unul dintre ei este clasa a 6-a, iar ocupatiile lui principale sunt fetele si tigarile. Cu siguranta scoala nu se numara printre prioritatile din viata sa :). Dak ati asista si 10 minute la o sedinta de pregatire, ati plek fie socati, fie, scuzati expresia, cracanati de ras. Ca sa va dau numai cateva exemple, in opinia lui 17*4=84 pt k el efectueaza intai gresit inmultirile, bisectoarea este o dreapta si atat, care nu face nimic, unghiul drept este de fapt una dintre catete si exemplele pot continua…

Ce vreau sa spun prin acest post de fapt? Ca in acest moment lumea in general si Romania in particular se indreapta cu pasi repezi catre propria distrugere caci cu astfel de oameni cu siguranta nu vom ajunge nicaieri. Multumesc, pe data viitoare.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

4 comments

  • => Pasi repezi? As indrazni sa spun ca a ajuns deja acolo .. si acum doar adancim acest sentiment. Sa fim seriosi, fetele sunt mai importante la clasa a 6-a decat scoala:) Dracu pe urma in liceu cum poti sa ai un copil? Daca n-ai gagica din clasa a 6-a?
    Pardon am folosit expresia liceu.. Pe urma.. cand o sa lucrezi la facut caiete ( ca l-ai liceu , scoala profesionala n-ai intrat) cum poti sa ai un copil:) Noroc ca ai cu ce sa il cresti.. ca doar lucrezi la caiete..
    Uite un cerc vicios din acela de vorbea dragos;)

  • Sunt total de acord cu tine,tzutzica!!!!Iar in ceea ce il priveste pe alexandru nu ai nicio sansa sa il faci sa priceapa ceva!!!Te pup!

  • Nu da nume, nu da nume:))

  • fetele si tigarile la clasa a VIa ….daca te uiti la ei ce fac iti dai seama cat de penibili sunt . Copiii astia sunt efectiv penibili, doamne!Si eu care credeam ca pana intr-a VIIa nu ii apuca batul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.