3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

“Studiu de Caz”

Bine v-am regasit dragi cititori/cititoare:)

Astazi o sa am un post mai scurt deoarece imi dau seama ca am reusit sa va plictisesc cu cel de ieri si asa o sa fac o balanta intre cele doua:)
Pentru cei care nu stiu( adik 1,2 utilizatori externi care-mi citesc posturile:)) ) sunt student in anul IV la PUB(Politehnica University of Bucharest, suna mai bine in engleza:D)
Azi de dimineata la ora 8 ma trezesc sa ma duc la facultate , ca in excursie, deoarece aveam un laborator de BMI( Bazele Managementului Industrial). M-am gandit ca uite ce materie ne-au mai pus si astia ( ca sa mai iau si eu cate un examen). Dupa obisnuitul “ma duc/nu ma duc” din fiecare dimineata, binele a triumfat si am reusit sa ma misc pana in Rectorat. Am ajuns acolo, m-am dus in sala de “laborator”, cand raman socat : nici un material vechi de 50 de ani, nu tu aparatura, doar mese scaune si un proiector. Imi zic in sinea mea, ca poate am gresit, poate nu e Rectoratul, poate nu e Poli, poate am ajuns la ASE:)) Ies si ma uit pe usa : “Laborator BMI”. Hm.. Ok..

Dupa o asteptare de vreo 20-30 de minute ( profa ramasese in trafic), ajunge si doamna profesoara. Si cum toata lumea era pusa pe misto(sau pe somn:D ) nimeni nu credea ca o sa se faca mare lucru in aceasta “excursie”. Dar cand ce sa vezi! O profa plina de viata, cu chef si spor de munca si cu o abilitate foarte buna de a comunica cu oamenii/studentii/animalele ( depinde cum vrei sa ne numesti:D) Si uite asa cred ca am asistat/participat la ceea ce cred ca a fost cea mai activa ora a mea in ultimii 2 ani de scoala ( e drept nici nu am fost la multe). Dar pot sa va spun ca la cele la care am fost majoritatea profilor nu aveau nici o treaba cu audienta si erau niste mici robotei care veneau, scriau pe tabla si plecau. Adik am zis majoritatea.. nu majoritatea, toti!

In concluzie articolul asta vrea sa exprime faptul ca profesorii din Poli au in general mari dificultati de comunicare si ca acolo unde nu te astepti, te poti mobiliza.
Go To School! -> daca sunteti la liceu. Go To Disco and Party all the Time -> daca sunteti la faculate:)

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.