3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Neprevazut

Zee este muza mea in seara asta … altfel ma dadeau colegii afara. Vorbim despre viata si situatii neprevazute pe baza unei experiente personale de data recenta (ieri)

Ieri noapte pe la 1 si un pic eram la dus. Ora 1 noaptea fiind ora mea ideala pentru asemenea activitati. Si in unele camine, dupa cum stiti sau acum aflati, dusurile sunt la comun. Eu stau la etaj 100% de baieti apropo.

Asa … si terminasem eu activitatea de curatare corporala si luam ceva pe costumul lui Adam 😀 cand – suspans – o tanti intra peste mine. Intre noi fie vorba, ora tarzie ma impiedicase sa trag perdeaua de tot. Si … nu exista cuvinte sa va descriu expresia de pe fata ei. Uimire, surpriza, consternare, un pic de frica ptr ca evident becu’ era ars (apropo de fonduri de stat si folosirea lor) etc.

Eu pur si simplu am izbucnit in hohote de ras, asta a fost reactia impulsiva. Ea a zis ceva gen ” S s s scuzeee …”, s-a intors cu viteza fulgerului si a fugit pur si simplu. Morala fabulei, ca sa zic asa, este ca situatii neprevazute pot aparea in orice moment, chiar si cand nici nu concepem ca ceva s-ar putea intampla. Dar nu am vazut tot si nimeni nu va reusi performanta asta. Viata surprinde continuu. Partea a doua de intelepciune 😛 spune ca reactiile in situatii care nu au un caracter repetitiv si nici macar o baza de comparatie sunt de natura primara, impulsiva. Deci reactionam 100% sincer doar in ipostaze care ne testeaza limitele. Ne auzim maine …

Zee – 3 x cioc calda … tre’ sa ma angajez !!! 😛

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.