3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cat de idioti ne cred?

Desi subiectul “Biblia” a prins bine la public m-am decis ca in seara asta sa vorbesc despre altceva pt a oferi ocazia si altor eventuali cititori sa-si exprime parerile raportate la acea tema, in felul asta, data viitoare knd ma voi mai raporta la religie sa pot acoperi o gama mai larga de idei.

Nu voi vorbi nici despre fotbal, desi ne asteapta un week-end extrem de promitator din acest punct de vedere :).

In seara asta discutia va avea o tendinta politica pt k ceea ce am auzit in ultima vreme legat de apropiatele alegeri m-a lasat masca. Am fost absolut socat atunci knd am aflat k motivul pt care nu se face nimic in legatura cu starea deplorabila a carosabilului este acela k anul acesta este unul electoral, iar orice interventie si tentativa de peticire a drumurilor s-ar interpreta incorect.

Haideti sa fim seriosi…cat de idioti ne cred cei care ne conduc? Oare chiar asa fete de prosti avem? M-am saturat sa fiu “eclipsat de prosti si condus de hoti” cum bine spun cei de la Parazitii. Dak va vine sa credeti, principala tema de discutie la ultima sedinta a consiliului local a fost zona in care ar trebui amplasata stema orasului…nu mi-a venit sa cred! Locuiesc intr-un orasel in care sunt o multime de probleme, iar stema orasului nu se numara printre ele. Prefer sa nu nominalizez nici orasul, nici numele celor din consiliul local, nu pt k mi-ar fi teama de eventuale repercusiuni ci pt simplul motiv k imi permit sa generalizez discutia la nivelul majoritatii oraselor medii si mici de provincie. Ca sa va mai dau cateva exemple, in ultimii 12 ani orasul a fost condus de acelasi om si singurele lucruri care s-au putut observa au fost bordurile schimbate o data la 4 ani si placutele cu numele strazilor amplasate la fiecare capat…In ultimul an, orasul a avut excedent bugetar de mii de ron. Cum este posibil asa ceva? Va spun eu, foarte simplu. E mult mai usor sa spui k nu ai bani sa faci, iar dak se intampla sa ai, sa arunci vina pe viceprimar sau consiliul local/judetean k nu te sprijina.

Prefer sa ma opresc aici pt k tind sa devin mult prea subiectiv si sa denaturez realitatea. Promit k voi reveni si cu aceasta discutie pt k si ea mai are multe aspecte de dezbatut. O seara buna!

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

8 comments

 • se generalizeaza relativ usor la nivel de tara, asa ca esti liber sa-ti “dai drumul” linistit 😉

  si ca sa incerc un raspuns timid la intrebarea ta…foarte!

 • I hate fuckin’ Baicoi City! And everything that Romania means!

 • Serios acum : Suntem condusi de o adunatura de hoti! Astia nu sunt hoti, sunt politicieni cu acte!

 • krawless … nu pot sa cred ca ai spus asta ! partea a 2-a cel putin e …

  bv Lexule … si cand te gandesti ca tu erai umplutura 😛 :))

  p.s. ia uita-te la tag-uri 😉

 • hylander1986

  am vazut tag-urile…nu mai zic nimic 😀

  sper k aia cu umplutura a fost o gluma 😀

 • in toata Romania e la fel…..chiar dak sunt alte persoane la conducere oraselor/ satelor toti gandesc la fel….adik numai la ei nu si la persoanele care locuiesc acolo…..mari schimbari oare cand vor avea loc?sau mai bine zis….vor avea loc vreodata?sa fie ceva si pt romani…..oricum…k la noi nu e la nimeni :(:(:(

 • Deci nu cred ca se va schimba ceva curand. Chiar am pierdut speranta asta… nu se poate sa te gandesti doar la binele tau cand esti pus intr-o functie publica. Doamne pentru aia iei bani ca sa ajuti comunitatea.. doamne.. Romania… unde vom ajunge?

 • nu-i nimic…asteptam acel an in care stimabilul nostru Krawless v-a lua fraiele acestui oras ….upsss….dar vine din urma si mult prea respectatul Empereur cu idei inovatoare!!! De abia astept!!=))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.