3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Despre Romania, Modele, Antimodele si Oameni Normali

Dupa multa, multa vreme m-am decis sa scriu un nou articol. Ultimul meu articol a fost publicat intr-o revista locala, a orasului meu natal 🙂 Baicoi. Dar destul cu lucrurile serioase si cu modestia.

Despre Romania pot sa va spun ceea ce stiti deja si anume ca este o tara frumoasa, plina de bogatii si de oameni buni, care te ajuta la tot pasul. Te ajuta cand ai ramas in pana de motor( opresc sa te intrebe ce ai patit, ce ai nevoie) , te ajuta cand cineva iti fura o geanta si tu strigi hotul, hotul ( se dau la o parte ca nu cumva sa te incurce cand fugi dupa el) si mai ales cu indicatii:)
Tara in sine ar fi minunata, daca nu ar fi locuita de oameni:)  Relieful este frumos, in mare parte neamenajat(te simti ca in tarile dezvoltate din Africa),  iar statiunile montane si cele de pe litoral sunt la nivel mondial. (Cele montane sunt la nivelul celor montane din Mongolia, iar cele de pe litoral sunt la nivelul celor din Ungaria:D)

Orasele arata minunat. Sunt curate, pline de locuri de vizitat si de peisaje minunate. Drumurile sunt extraordinare:)
Noroc cu alegerile ca in curand trebuie sa inceapa astfaltarile. De 12 ani de zile astept sa am si eu strada asfaltata, cine stie poate la alegerile astea am noroc!

Despre curatenia din orase nu putem sa comentam, deoarece asa arata si din cauza mea si a ta cititorule:)

Cam atat despre Romania.. si nu deoarece nu am mai avea ce sa comentam, dar am citit undeva ca reteta succesului in aceasta categorie de articole, consta in a da putin cate putin din imaginatia ta. Despre Modele, Antimodele si care Oameni Normali vom vorbi alta data. Pana atunci va salut cu stima, si urez “Buna Dimineata” Romania ( in 2 ore se deschid discotecile:) si lumea o sa plece din fata calculatoarelor:)

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.