3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

De la orice la Monica/Gigi/Elodia/Prigo/Base/Tari si altii

Nu neaparat in ordinea de mai sus. “Si asta cred eu despre legea 23. Trebuie modificata in sensul respectarii principiilor de baza ale organizarii sociale a unui stat democratic. Da’ de Elodia ce se mai aude  dom’le? Au gasit-o astia ?” Si alte n exemple. Vorbim despre lucruri importante, serioase si ajungem la … Gigi. Sau Monica ca e mai buna 😀 Ia sa va lamuresc io de ce facem asta ….

Pentru ca in acest mod ne ascundem slabiciunile intelectuale sau mai bine spus cat suntem de prosti cu adevarat. Pai despre o lege, un eveniment politic / cultural international, ultima inventie etc. e greu de vorbit fara sa stii multe lucruri despre subiectul respectiv si altele conexe. Dar pe Elodia poti sa spui ca ai vazut-o la piata sau ca Cioaca nu e vinovat. Gigi e el cam prost facut gramada da vorbeste din suflet maica. Si a facut case la amaratii aia cu inundatiile si merge la biserica. Sau injura ca la usa cortului (YouTube.com 😉 ) Monica …. s-a dus ea dupa bani la Irinel da’ e buna rau. Si ce succes are in Italia. Prigo imi place ca e asa infipt si istet. Base si Tari iar se cearta. Cica Base vrea cartofi pai la Parlament la bufet si Tari ii vrea in forma de steluta. Apropo de steluta ce mai zice Gigi ? Gigi il cheama si pe ala de a omorat-o pe Elodia ca doar nu a fost tot Base de vina. Cred ca a bagat-o Cioaca in vrun container de gunoi. O fi gasit-o Prigo. ………………………….

Pana am inceput sa vb despre ei mi-a luat 6 randuri jumate.Cand o sa ma intrebe cineva cat de destept ma cred asta ii raspund … 6 randuri’ jumate.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags:

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.